Hösten är äntligen här för att stanna

Prasslar när man sätter ner foten i marken, löv som ramlar ner från träden, alla fina färger i naturen.  Hösten är helt magisk tycker jag 😍

Opererade foten runt midsommar så hela sommaren har den faktiskt fått vila. Denna sommar var de inget problem att lata sig då jag upplevde den som alldeles för varm. Sommaren var fin de ska jag inte klaga på!

Men nog om det jag älskar hösten, vintern och våren. Sommaren är okej 😉

Under flera år har jag haft ett aktivitetsarmband som jag använt rätt ofta men nu kände jag att jag behövde ett nytt så kollade runt och fastnade för ett. Det var mycket mer avancerat än de jag hade tidigare, jag stortrivs med det redan efter knappt en veckas användning.

Så nu när mörkret börjat infinna sig på morgonen och på eftermiddagen så har jag beslutat mig för att cykeln får stanna hemma och jag går till och från jobbet. Det är en promenad på ca 30minuter enkel väg. Mycket av mitt beslut grundar sig i att det är några vägarbeten och svår framkomlighet för cykeln och därför känner jag mig inte säker i trafiken.

Det är trevligt med promenad på hösten tycker jag, så fina färger.

Jag har lite vandringar jag vill genomföra bland annat Jämtlandstriangeln, Kungsleden och självklart gå upp på Keb (har inte velat de förut men ser de som en utmaning för mig)..

Så nu mitt mål, ”gå mig i form”. Jag behöver komma ner i vikt och få upp min kondition. Så nu är det bara att köra! Jag har mål jag vill genomföra, något redan i sommar kanske.

Jag tänker inte hålla på med dieter eller så utan tänker äta bra mat och motionera.

Såg en bild för ett tag sedan där personen räknade tappade kilon i pärlor. så jag tänkte att jag skulle göra lika dant.

Om en månad lägger jag upp en bild igen så får vi se hur många pärlor som ligger i den just nu tomma burken ”Tappade kilon”.

Nu blir det en promenad till jobbet och njuta av höstens alla färger. Bästa är att de regnar och då kommer alla härliga dofter fram igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *